Vorming Heemkunde Vlaanderen:

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Orde in je documenten. Mappenstructuur als middel tegen chaos.

Last minute-aanbieding !

We leven in een wereld van digitale documenten. De interessante documenten wil je bijhouden, maar zonder mappen dreigt het snel te verzanden in chaos waardoor je bijvoorbeeld verslagen of foto’s niet gemakkelijk terugvindt. Zeker als je met meerdere personen je weg wil vinden in alle documenten van je organisatie, moet je werken met een logische structuur. Want ooit wil je de documenten doorgeven aan iemand anders, maar dan liefst niet alles door elkaar. Hoe zorg je ervoor dat je systeem duurzaam is? En waar moet je dan op letten?

In deze vorming krijg je tips en tricks voor een betere mappenstructuur. We hebben niet alleen aandacht voor het maken van een goede ordening, maar ook voor het overschakelen naar een betere werking.

De cursus vindt dit najaar plaats op een aantal data. Het gaat telkens om dezelfde vorming die op verschillende locaties wordt georganiseerd. Tijdens de cursus ontvang je cursusmateriaal en een drankje.

 

In onze regio is dit op donderdag 5 oktober van 19 tot 21 uur in het Vrijzinnig Centrum Mozaïek, Overleiestraat 15a 8500 Kortrijk
Mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 015/20 51 74.