welkom bij heemkunde West-Vlaanderen

"Verzekering Burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Geschreven door Blomme Bart woensdag, 18 oktober 2017 19:43

Sinds 2012 is Heemkunde West-Vlaanderen met zijn leden (t.t.z. gids-,  heemkringen, musea e.d.m.) verzekerd bij de maatschappij DVV  in het kader van de polis Sport en Ontspanning.

Jaarlijks vragen we aan alle leden of zij zich hierbij willen aansluiten mits de namenlijst te willen doorgeven van hun actieve en / of werkende leden.

Het kost u niets, alleen de moeite het te doen en dit ter voorkoming van ongevallen tijdens activiteiten, bijeenkomsten, vergaderingen, enz.

Praktisch verwachten we, indien uw organisatie of vereniging er op in gaat, dat u de ledenlijst aan actieve en/of werkende leden ons bezorgt met uiterlijk 10 december 2017 ten einde dit ook door te kunnen geven aan de diensten van de betrokken verzekeringsmaatschappij.

Voor zij die hierop intekenen wordt de namenlijst gericht aan de voorzitter Heemkunde W.Vl. ter attentie van Philippe HAEYAERT, Kruisstraat 11, 8560 Wevelgem of per mail :  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

In de kijker: 45ste West-Vlaamse Ontmoetingsdag

Laatst aangepast op zaterdag, 30 september 2017 15:00 Geschreven door Blomme Bart zaterdag, 30 september 2017 14:43

Traditiegetrouw organiseert de provinciale koepel van Familiekunde West-Vlaanderen haar ‘ontmoetingsdag’.

Deze vindt plaats op zaterdag 25 november as. in de Roeselaarse Vrije Middelbare School, Arme Klarenstraat 40.

Van 9.30 u. tot 12.30 u. is er terug de boekenbeurs.

Er is een ruime keuze aan genealogische werken, genealogische computersoftware en geschiedkundige boeken.

Ook uw heemkundige kring kan er met een stand bij zijn !!!

Er wordt een minimumbedrag gevraagd van 5 euro per boekenstand voor FV-leden, anderen betalen € 10. Hiervoor bekomt u 3 m ruimte. Per bijkomende meter betaalt u één euro. Deze bijdrage wordt op de dag zelf afgerekend. De zaal is open vanaf 8.30 u.

Op hetzelfde mailadres kunt u verdere inlichtingen bekomen.