welkom bij heemkunde West-Vlaanderen

Verzekering BA

Geschreven door Blomme Bart maandag, 04 december 2017 14:08

Graag herinneren wij er onze leden aan dat wij een gratis verzekering BA aanbieden aan al onze leden van Heemkunde West-Vlaanderen vzw. We deden daar op 17 oktober jl. al een oproep voor. Wie er gebruik van wenst te maken, bezorgt de voorzitter een namenlijst  van zijn leden in het kader van de 'Polis Ontspanning en Sport’ bij de D.V.V. (verzekeringen)'.

Op 16 november jl. hadden we al een lijst van 10 leden met 143 namen.

U kan zich nog tot 10 december bij ons inschrijven

Bijgevolg stel dit niet langer uit !

Graag uw antwoord per mailbericht met daarbij de concrete namenlijst bezorgen aan  Philippe HAEYAERT, voorzitter Heemkunde West-Vlaanderen op volgend mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Heemprijs 2018

Laatst aangepast op dinsdag, 05 december 2017 20:30 Geschreven door Blomme Bart maandag, 04 december 2017 14:07

De Prijs Heemkunde West-Vlaanderen is inmiddels aan haar zesde editie toe. Tot 1 februari 2018 kunnen kandidaturen voor de prijs, die zal worden uitgereikt op de heemdag 2018, worden ingediend. Met de geldprijs van 500 euro zal een in onze provincie verschenen geschiedkundig artikel worden bekroond. Artikelen, verschenen in één van de twee kalenderjaren voorafgaand aan de heemdag, kunnen door iedereen worden voorgedragen worden vanaf de eerste tot de laatste dag van het kalenderjaar en dit bij de voorzitter van Heemkunde West-Vlaanderen ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ). Met andere woorden, elk in 2016 en 2017 verschenen artikel (op voorwaarde dat het nog nooit werd voorgedragen), kan door ieder van u ingediend worden tot en met 1 februari 2018. Het reglement van de prijs kan u hier vinden.